logo
Open Close

Vuoden ensimmäiset uutuudet Kokkikartanolta tarjoavat maukasta ja simppeliä ruokaa arjen moniin hetkiin

16.1.2024

Kokkikartanon uutuudet Kiovan kana ja muusi -annosateria, Jauhelihakeitto, Kinkku-juustopasta, Tulinen chorizopasta ja Kaurapuuro ovat saatavilla kaupoista tammi-helmikuusta alkaen.

Kiovan kana ja muusi 350 g

Ukrainan klassikkoherkku Kiovan kana vie kielen mennessään. Annosateria sisältää broilerin fileepihvin maustevoilla täytettynä, paneroituna ja rapeaksi paistettuna kyljessään perunamuusi, herneitä sekä persiljavoinappi. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Jauhelihakeitto 350 g

Jauhelihakeitto sisältää tuoreet perunat ja vihannekset itse tehdyssä lihaliemessä, sekä reilusti paistettua Snellmanin naudanjauhelihaa. Mausteena persiljaa ja lipstikkaa. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Kinkku-juustopasta 650 g

Kinkku-juustopasta tutussa jaettavassa pakkauksessa vie ruokailijan perusasioiden ääreen: niin tuttu ja hyvä makupari on kinkku ja juusto. Uudessa pastaruoassa on reilusti Snellmanin kinkkua, cheddar- ja mozzarella-juustoja mukaan sulatettuna. Toimii! Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Kaurapuuro 300 g

Tässä on kauraleseet, -hiutaleet ja kokonaiset kauranjyvät haudutettu lempeän pehmeäksi puuroksi, joka sekä tuntuu että maistuu hyvältä. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Tulinen chorizopasta 300 g

Pasta-ateria Snellmanin chorizomakkarasta tomaattisen kastikkeen ja pastan kera — on tulista ja on hyvää. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Uutta palvelutiskissä

Uusi jauhelihakeitto sekä Italian lihapyörykät tomaattikastikkeessa saatavilla kaupan palvelutiskiltä. Lue lisää täältä!