logo
Open Close

Video

Hyvä pulla, tylsä resepti.

Nyt saa luvan kanssa olla patalaiska.

Kun itse tekee, saa just niin hyvää kuin haluaa. Siksi pistimme alkuvuodesta 2020 pystyyn oman liemitehtaan. Eihän tällaista kenelläkään muulla ruokatehtaalla Suomessa ole, onkohan kellään edes maailmalla. Ei tiedetä. Mutta meillä on. Saadaan tehtyä keitot ja kastikkeet omasta liemestä, ilman lisäaineita tai muita kommervenkkejä.

Hugo on nuori miehenalku, jolla oli painavaa asiaa paneroidusta kalaleikkeestämme. Siispä hän lähetti riemuksemme ja yllätykseksemme tänne itse tekemänsä videotervehdyksen. Ainakin me liikutuimme, kuinka käy sinulle.

Lasagne on takaisin, elikkäs comebäk, elikkäs ritorno. Itse keitetyssä lihaliemessä haudutetaan kiireettä Snellmanin kotimaista naudanlihaa ja maku viimeistellään Snellmanin Kunnon pekonilla. Mukana tuoreita juureksia, reilusti béchamel-kastiketta ja päällä Valio® emmental juustoa.

Koko kansan koomikko ja muutenkin hauska mies André Wickström vieraili Kokkikartanon tehtailla. Samalla hän näytti toimitusjohtaja Tommylle, miten possupekonipataa tehdään. Katso millainen soppa siitä syntyy.