Kinkku-juustopasta
”Erittäin mieluisa uusi tuttavuus! Vei kielen mennessään ja pelasti päiväni. Olen teidän ruokiinne tosi tyytyväinen. 650g satsista syön kahtena päivänä ja esimerkiksi lohikeittonne on parasta kotiruokaa.”
-Harri, Rauma
KINKKU JA JUUSTO
Klassikko leivän päällä, miksei pastassakin? Siispä otettiin reilusti Snellmanin hyvää kinkkua ja sulateltiin mukaan Valio juustoja, cheddaria ja mozzarellaa. Ja kyllähän se toimii.
HYVÄ VALMISRUOKA SYNTYY LAADUKKAISTA RAAKA-AINEISTA.
Ainekset:
Vesi, suomalainen kerma, Snellmanin kinkku 18 % (porsaanliha (Suomi), vesi, merisuola, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250)), pasta* (EU) (durumvehnäjauho, vesi), Valio® cheddarjuusto 6 % (Suomi), Valio® juusto 4 % (Suomi), maissitärkkelys, persilja, sokeri, jodioitu suola, mustapippuri. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja sinappia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 753 kJ / 180 kcal |
Rasvaa | 10.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 6.1 g |
Hiilihydraattia | 11.3 g |
– josta sokereita | 2 g |
Ravintokuitua | 0.5 g |
Proteiinia | 9.2 g |
Suolaa | 1.2 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.