Jauhelihakeitto
Oma liemi ja reippaasti jauhelihaa
Perusjutut on hyviä. Niin kuin jauhelihakeitto. Ei tarvita kuin
tuoreita perunoita ja kasviksia sekä reilusti paistettua Snellmanin
naudanjauhelihaa. Laitetaan sitten kaikki itse tehtyyn lihaliemeen.
Mausteeksi persiljaa ja lipstikkaa. Ei voi mennä pieleen. Ja lihaa
tosiaan 20 %.
Ainekset:
Peruna, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), Snellmanin naudanliha 20 % (Suomi), vesi, tuoreet vihannekset (porkkana, sipuli, palsternakka, purjo), jodioitu suola, persilja, lipstikka.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 323 kJ / 77 kcal |
Rasvaa | 3.5 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.5 g |
Hiilihydraattia | 5.3 g |
– josta sokereita | 1 g |
Ravintokuitua | 1.2 g |
Proteiinia | 5.5 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | 0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.