Tulinen chorizopasta
Tulisen tomaattinen pasta
Snellmanin chorizomakkarasta tykätään meillä kovasti, joten tehtiin sille kaveriksi tomaattinen kastike ja pakattiin pastan kanssa rasiaan. On tulista. Ja on hyvää.
Ainekset:
Vesi, lihaliemi (vesi, porsaanluu (Suomi), porsaanliha (Suomi), sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), vesi, pasta* (EU) (durumvehnäjauho), Snellmanin chorizomakkara 15 % (porsaanliha sis. silava (Suomi), vesi, naudanliha (Suomi), lampaansuoli, mausteseos (valkosipuli, korianteri, kumina, paprika, chili, mustapippuri), merisuola, sipuli, rapsiöljy), tomaatti, tomaattisose, suomalainen kerma, sokeri, jodioitu suola, valkosipuli, chili, basilika, maisstärkkelys, perunatärkkelys, mustapippuri, auringonkukkaöljy. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, sinappia ja lupiinia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 656 kJ / 157 kcal |
Rasvaa | 7.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3 g |
Hiilihydraattia | 15 g |
– josta sokereita | 3.1 g |
Ravintokuitua | 1 g |
Proteiinia | 6.6 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.