Kiovan kana ja muusi
”No nyt! Nyt on hyvää! En muista syöneeni niin hyvää valmisruokaa kuin Kiovan kana! Kaikki kohdallaan: maku, annoskoko ja hinta. Suosikkejani on ollut aina teidän keittonne. Yksin asuvana ei viitsi tai halua aina laittaa ruokaa, varsinkin, jos tarvitsee hankkia sitä ja tätä ja hippunen tuota. Valmisateriat on helppo ottaa mukaan mökillekin. Hyvää kevättä!”
-Anneli, Forssa
SIsältä mehevä ja päältä rapeaksi paneroitu
Ukrainan klassikkoherkku vie kielen mennessään. Rapeaksi paneroitu broilerinfilee on maustevoilla täytetty. Lautaselle mukaan itse tehty perunamuusi, herneet ja persiljavoinappi.
Ainekset:
Perunamuusi 190 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola. Täytetty ja paneroitu broileripihvi 95 g: Broilerinfilee 54 % (Suomi), vesi, korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), suomalainen voi, persilja, suola, valkosipuli, sitruunamehu, rapsiöljy. Herne 50 g: Herne 95 % (EU), rapsiöljy, jodioitu suola. Persilja-sitruunavoi 15 g: suomalainen voi, persilja, sitruunamehu, suola.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 729 kJ / 176 kcal |
Rasvaa | 12.8 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 6.1 g |
Hiilihydraattia | 8.6 g |
– josta sokereita | 1.6 g |
Ravintokuitua | 1.3 g |
Proteiinia | 5.4 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | <0,01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.