logo
Open Close

Annosaterioita, salaattia ja aivan uudet majoneesikastikkeet – Tutustu Kokkikartanon kevään uutuuksiin täältä!

22.4.2024

Kirjolohifilepala ja paahdetut perunat, Jauhelihaperunamuusi, Coleslaw-salaatti sekä majoneesikastikkeet Mango-curry, Chili-paprika ja Paahdettu valkosipuli muodostavat maistuvan uutuuskattauksen kevääseen!

Uusia majoneesikastikkeita voi käyttää vaikkapa pihvin päälle tai hampurilaiseen, tai vihannesten tai kanansiipien dipiksi. Kastikkeet myydään tuoreena kylmähyllystä ja säilytetään jääkaapissa.

Mango-currykastike 220g

Curryn ja mangososeen maukas ja makea liitto. Tuoreen täysmajoneesin luonnollinen väri ihka oikeasta mangososeesta. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Chili-paprikakastike 220g

Tuore täysmajoneesi makealla paprikalla ja chipotlen savuisuudella. Kehittyvä maku, joka taipuu monen ruoan kumppaniksi. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Paahdettu valkosipulikastike 220g

Valkosipuli toimii aina. Varsinkin paahdettuna. Siispä paahdettiin tuoretta valkosipulia, soseutettiin ja sekoitettiin tuoreena tehtyyn majoneesiin, jota jogurtti mukavasti keventää. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Kirjolohifilepala ja paahdetut perunat 360g

Kalakokkausta karttaville taattu kotimainen kalasaalis raikkaalla kastikkeella täysin valmiina. Kirjolohen kaverina kuoriperunaa, porkkanaa, sitruunaa ja raikas jogurttikastike. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Coleslaw 400g

Tehtiin grillikansalle klassinen lisukesalaatti. Majoneesia ja raikasta jogurttia, kaalia, porkkanaa, vähän mausteita. On niin hyvää, että voi syödä ilman grillattavaakin. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Jauhelihaperunamuusi 300g

Runsaasti ruskistettua Snellmanin jauhelihaa herkulliseen muusiin sekoitettuna. Pinta paistettu maistuvaksi. Ainekset ovat simppelit ja niitä on riittävästi, lihaakin 15 %. Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa täältä.

Toimitukset kauppoihin 16.4.2024 alkaen.