logo
Open Close

Onnea Kerava 100 vuotta! Tervetuloa yhteisen ruokapöydän äärelle Keravan päivään 16.6.

11.6.2024

Keravan 100-vuotissyntymäpäivien kunniaksi Keravan päivää juhlitaan kokoontumalla yhteisen ruokapöydän äärelle nauttimaan hyvästä ruoasta sekä esityksistä.

Sunnuntaina 16.6.2024 kello 12 alkaen Paasikivenkadun ja Keravanaukion alueella juhlitaan Keravan kaupungin 100-vuotissyntymäpäivää! Merkkipäivän kunniaksi Kokkikartano on mukana tapahtumassa herkullisen ruokatarjoilun kera. 

Kahdelletuhannelle ensimmäiselle juhlakävijälle on maksutta tarjolla samana aamuna valmistettua Kokkikartanon kinkku- tai feta-kasviskiusausta paikan päällä nautittavaksi. Annoksia tarjoillaan Kokkikartanon teltoilla kello 13–15 niin kauan kuin annoksia riittää. Teltat sijaitsevat Aleksis Kiven tien ja Kauppakaaren risteyksessä.

— Meille kokkikartanolaisille keravalaisuus on tärkeä arvo ja siksi on hienoa saada olla mukana Keravan omassa päivässä ja myös tavata keravalaisia. Ja tärkeintä on, että saamme tarjota hyvää ruokaa, senhän me parhaiten osaamme, kertoo Kokkikartanon toimitusjohtaja Tommy Snellman.

Paasikivenkadulle katetaan satametrinen pöytä, jonka äärelle voi pysähtyä nauttimaan ruoasta, esityksistä sekä toisten kaupunkilaisten seurasta. 

Lisätietoa tapahtumasta kaupungin nettisivuilta.