logo
Open Close

Kiusaamisvapaa kiusaus tuotti huikean 14 000 euron lahjoituspotin lasten ja nuorten hyväksi

28.11.2023

Kokkikartano ja K-Market lahjoittavat 14 136 euroa Mannerheimin lastensuojeluliitolle kiusaamisen vastaiseen työhön.

Kokkikartanon pakkauksissa oli kampanjan ajan kiusaamista vastustava viesti.

Kokkikartanon ja K-Marketien yhteinen Kiusaus on nyt jeesaus -kampanja keräsi syksyn aikana varoja Mannerheimin lastensuojeluliitolle kiusaamisen vastaiseen työhön.

Kiusauspakkauksissa oli kampanjan ajan kiusaamista vastustava viesti. Jokaisesta kampanjan aikana myydystä Kokkikartanon 650–700 gramman kiusauksesta lahjoitettiin 10 senttiä MLL:lle. Yhteensä lahjoituspottiin kertyi syys-lokakuun aikana yli 14 000 euroa.

MLL:n laaja-alainen kiusaamisen vastainen työ palvelee paitsi lapsia ja nuoria myös vanhempia ja koulujen henkilökuntaa. Konkreettisia toimia ovat muun muassa kiusaamista kokeneiden lasten ja heidän vanhempiensa vertaisverkkoryhmät, opettajien kouluttaminen, yläkoulujen tukioppilastoiminta, Nuortennetti-sivusto sekä lasten kanssa käytävät keskustelut lasten ja nuorten puhelimessa ja chatissa.

— Esimerkiksi 1500 eurolla pystymme tarjoamaan tunnin keskusteluaikaa aikuisen kanssa 50 lapselle tai nuorelle, kertoo MLL:n viestintä- ja varainhankintajohtaja Leena Poutanen

Kampanjatuotteiden myyntimäärä kertoo, että asiakkaat kokivat viestin tärkeänä myös tänä vuonna.

— Onnistuimme hienosti kasvattamaan lahjoituspottia edellisestä vuodesta, joten olemme todella tyytyväisiä, että saimme olla mukana myös tänä vuonna tässä erittäin ajankohtaisessa ja tärkeässä aiheessa. Kiitos kaikille kiusauksen ostaneille ja samalla lahjoitukseen osallistuneille, sanoo Kokkikartanon myyntipäällikkö Mikko Haapanen.

Viime vuonna kampanja kerrytti 13 903 euron lahjoituksen.

Kokkikartano kiittää jokaista kampanjan aikana kiusauksen ostanutta ja siten lahjoitukseen osallistunutta!

Lisätietoa MLL:n kiusaamisen vastaisesta työstä voit lukea täältä.