logo
Open Close

Tule meille töihin

Hyvän ruoan tekemiseen tarvitaan hyviä ihmisiä. Meitä on Kokkikartanolla töissä täällä Keravalla noin 260 ja Pietarsaaressa noin 60 henkeä. Katso alta, millaisia tekijöitä nyt tarvitaan.

AVOIN HAKEMUS

Ellei sopivia avoimia paikkoja ole juuri nyt, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä, niin otamme mielellämme yhteyttä jos tilanne muuttuu.

HENKILÖSTÖEDUT

Meillä on loistavan työporukan lisäksi tarjolla myös erinomaiset henkilöstöedut kuten Smartum liikunta-, hieronta- ja kulttuurietu, henkilöstömyymälä, kuntosali, edullinen aamiainen, lounas ja päivällinen sekä halutessasi työsuhdepyöräetu.

URATARINOITA MEILTÄ

Kasvavassa yrityksessä uusia toimenkuvia ja muita etenemismahdollisuuksia tulee jatkuvasti. Esimerkiksi kesätyöntekijänä aloittaneet ovat luoneet meillä monenlaisia urapolkuja.

Katso kaikki uratarinat täältä.

NÄIN MEILLE TULLAAN

Tervetuloa Kokkikartanolle! Meille on helppo saapua niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla tai pyörällä. Sijaitsemme osoitteessa Sementtitehtaankatu 7, Kerava.

Lähin juna-asema on Savio, josta on meille kävelymatkaa noin kilometri. Saviolla pysähtyvät lähijunat N, K ja T. Näiden lisäksi junat R, D ja Z pysähtyvät Keravan juna-asemalla, joka on noin kolmen kilometrin päässä Kokkikartanolta.

Ajoneuvot ja polkupyörät voi pysäköidä etupihalle Sementtitehtaankatu 7.

Kokkikartano sosiaalisessa mediassa