logo
Open Close

Tule meille töihin

Hyvän ruoan tekemiseen tarvitaan hyviä ihmisiä. Meitä on Kokkikartanolla töissä täällä Keravalla noin 250 ja Pietarsaaressa noin 50 henkeä. Katso alta, millaisia tekijöitä nyt tarvitaan.

Haemme nyt

Kunnossapito- ja huoltopäällikköä

vastaamaan Kokkikartanon Keravan ja Mr. Panini Porin tuotantolaitosten kunnossapitotoiminnoista, toimintojen kehittämisestä sekä kunnossapitojärjestelmän ylläpidosta.

Lisätietoa ja ohjeet hakuun löydät 👉 tästä linkistä.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi yllä olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.7.2023 mennessä.

AVOIN HAKEMUS

Ellei sopivia avoimia paikkoja ole juuri nyt, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevasta linkistä, niin otamme mielellämme yhteyttä jos tilanne muuttuu.

HENKILÖSTÖEDUT

Meillä on loistavan työporukan lisäksi tarjolla myös erinomaiset henkilöstöedut kuten Smartum liikunta-, hieronta- ja kulttuurietu, henkilöstömyymälä, kuntosali, edullinen aamiainen ja lounas sekä halutessasi työsuhdepyöräetu.

URATARINOITA MEILTÄ

Kasvavassa yrityksessä uusia toimenkuvia ja muita etenemismahdollisuuksia tulee jatkuvasti. Esimerkiksi kesätyöntekijänä aloittaneet ovat luoneet meillä monenlaisia urapolkuja.

Katso kaikki uratarinat täältä.

NÄIN MEILLE TULLAAN

Tervetuloa Kokkikartanolle!

Meille on helppo saapua niin julkisilla kulkuneuvoilla kuin omalla autolla tai pyörällä.

Sijaitsemme osoitteessa Sementtitehtaankatu 7, Kerava.

Lähin juna-asema on Savio, josta on meille kävelymatkaa radan vartta noin kilometri. Saviolla pysähtyvät lähijunat N, K ja T.

Näiden lisäksi junat R, D ja Z pysähtyvät Keravan juna-asemalla, joka on noin kolmen kilometrin päässä Kokkikartanolta.

Ajoneuvot voi pysäköidä joko etupihan asfaltoidulle parkkipaikalle Sementtitehtaankatu 7, tai hiekkakentälle tehtaan taakse Jäspilänkatu 27.

Pyöriä varten on katettu teline Sementtitehtaankadun puolella.

Kokkikartano sosiaalisessa mediassa