logo
Open Close

Alkuvuoden 2025 uutuuksiin kuuluu mm. vegaanisia annoksia, burgeria ja kalapastaa

13.1.2025

Vuoden huippuhetket ovat taas käsillä, kun Kokkikartanon uutuustuotteet nousevat kauppojen hyllylle tammi–helmikuun 2025 aikana. Tällä kertaa mukana on myös vegaanisia tuotteita – jopa kolmin kappalein!

Tomaattinen kikhernekeitto, 300 g – vegaaninen

Lämmin ja mausteinen keitto, jossa on särmää. Laitettiin kolmasosa kikherneitä ja siihen päälle lisää voimaa linsseistä ja paprikasta. Chipotle-chili ja kumina mukana maustamassa. Tämä keitto on vegaaninen, mutta maistuu kyllä sekaaneille.

Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa tästä linkistä.

Mausteinen kikherne-kookoskeitto, 300 g – vegaaninen

Keitosta kasviksia arkeen, ja vieläpä vegaanisena. Pehmeän täyteläistä kookoskermaa ja lähes puolet keitosta vihanneksia. On porkkanaa, kikherneitä, fenkolia ja pinaattia ravitsemaan. Ja siihen päälle raikkautta limestä ja inkivääristä. Keitto on vegaaninen ja maistuu varmasti ihan kaikille.

Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa tästä linkistä.

Välimeren kasvispasta, 650 g – vegaaninen

Tämä on tehty jaettavaksi. Perheille ja porukoille, jotka haluavat lisää helppoja ja maistuvia kasvisvaihtoehtoja arkeen. Runsaasti tomaattia, parsakaalia, paprikaa ja kesäkurpitsaa yhdessä pastan ja oliivien kanssa. Ihan omilla jaloillaan seisova ateria, jossa reilusti kasviksia.

Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa tästä linkistä.

Kylmäsavukirjolohipasta, 360 g

Lisää kalaa on toivottu. Täältä tulee kylmäsavukirjolohipasta, ja hyvää on. Maistuva ateria yhdistää suomalaisen kirjolohen, kermaisen kastikkeen ja täyttävän pastan. Letkeä tapa lisätä kalaa arkipöytään.

Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa tästä linkistä.

Nyhtöpossuhampurilainen, 160 g

Suosittu makuyhdistelmä nyt hampurilaisen välissä. Snellmanin suomalaisen maatiaispossun lihaa kuivasuolattuna ja pitkään haudutettuna. Savuinen BBQ-majoneesi nostaa burgerin uudelle tasolle.

Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa tästä linkistä.

Remouladekastike, 220 g

Rakastettu remoulade nyt Kokkikartanon tapaan. Kannattaa kokeilla muuhunkin kuin kalaan. Vaikkapa liharuokiin ja tietysti kasviksiin. Kastikkeesta rakentaa helposti mehevän täytteen myös voileipien väliin. Rapeat kurkunpalat, sinapin säväys ja kapriksen aromi on homman pihvi. Sitten pikkasen persiljaa ja rakuunaa siihen päälle. Lopputuloksena monipuolinen kastike arkeen ja juhlaan.

Katso ainesosaluettelo ja muuta lisätietoa tästä linkistä.