logo
Open Close

Uutta Kokkikartanolta: lihapullia, kasvispullia, porokeittoa ja ateriakastikkeita

24.1.2023

Kokkikartano tuo vuoden alussa kauppoihin uudet lihaisat ateriakastikkeet, lihapullat,
linssi-porkkanapullat ja riisi -annosaterian sekä kermaisen savuporokeiton. Samalla muutkin porotuotteet palaavat tauolta.

Näitä Kokkikartanon uutuuksia saa kaupoista helmikuusta 2023 alkaen.

Lihapullat

Me pyöritellään pullat puolestasi Snellmanin kotimaisesta naudan- ja sianlihasta. Resepti on simppeli – ihan niin kuin kotona. Näissä lihapullissa on kunnolla paistopintaa ja ne myös maistuvat kuin kotona tehdyltä. Maku tulee lihasta, ei keinotekoisista aromiaineista, kuten Kokkikartanolla aina. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Linssi-porkkanapullat ja riisi

Tämä kasvisateria maistuu kaikenlaisille ruokailijoille. Nimi kertookin kaiken olennaisen. Proteiini tulee luontaisesti linsseistä. Pyöryköissä on mukavasti mausteisuutta. Mukana myös sitruunaista porkkanaa, parsakaalia sekä raikas lime-jogurttikastike. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Possunlihaa kastikkeessa

Lämmitystä vaille valmis kastike kotimaisesta, mureasta Snellmanin maatiaispossusta. Tämäkin me tehdään itse keitettyyn lihaliemeen. Lihakastikkeesta riittää 2-3 ruokailijalle. Keitä vaikka riisiä tai nuudeleita kaveriksi. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Broileria kastikkeessa

Lämmitystä vaille valmis mausteinen kastike tehdään kotimaisesta broilerista itse keitettyyn kanaliemeen. Maussa huomaat häivähdyksen Intiaa kun mausteina on käytetty mm. kardemummaa, kanelia ja neilikkaa. Sopiva pieni jälkipolte, jota jogurtti mukavasti taittaa. Ainakin aikuiseen makuun on hyvää, mutta ei näissä ikärajoja ole Kokkikartanolla laitettu. Kastiketta riittää 2-3 ruokailijalle. Keitä kaveriksi vaikka riisiä tai nuudeleita. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Naudanlihaa kastikkeessa

Lämmitystä vaille valmis naudanlihakastike kotimaisesta, mureasta Snellmanin naudanlihasta. Maussa mm. valkosipulia, inkivääriä ja chiliä. Ja tämäkin me tehdään itse keitettyyn lihaliemeen. Keitä vaikka riisiä, nuudeleita tai perunaa kaveriksi. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Kermainen savuporokeitto

Pohjoisesta meidän pataan saadaan erinomaista lihaa, josta keitetään täyteläinen keitto. Savustetun poron maku on sen verran hienovarainen ja aromikas, että se ei juuri muuta vaadi kuin tilkka Valio® kermaa ja vähän mausteita. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Myös muut porotuotteet, savuporokiusaus ja kylmäsavuporopasta, palaavat valikoimaan!

Uutta palvelutiskissä

Kaupan palvelutiskissä Kokkikartanon uutuuksia ovat possupekonikastike, Lapin pyörykät kastikkeessa sekä Tomaatti-vuohenjuustopasta. Lue lisää täältä.