logo
Open Close

Kokki­kartanon kesätyöpaikat ovat auki – Tule osaksi mukavaa työporuk­kaamme!

28.12.2022

Kokkikartano on pieni keravalainen ruokatehdas, joka haluaa tarjota ihmisille mahdollisuuden parempaan valmisruokaan. Hyvien ruokien tekemiseen tarvitsemme hyviä ihmisiä.

Tarjoamme kesätöitä yhteensä noin 50 työntekijälle tuotannon eri tehtävissä
keittiössä, pakkaamossa, lähettämössä sekä raaka-aineiden vastaanotossa.

Kokkikartanon ruoat valmistetaan aina maku edellä, laadukkaista raaka-aineista ja samalla tavalla kuin kotona. Tätä myös kuluttajat arvostavat, sillä tutkimusten mukaan Kokkikartano on suomalaisten suosikki valmisruokabrändi.

Työntekijöitä Kokkikartanolla on yhteensä noin 300: Keravalla 250 ja Pietarsaaressa 50. Työyhteisömme on lämminhenkinen ja monikulttuurinen. Kohtelemme toisia kuten toivoisimme itseämme kohdeltavan.

Fyysistä työtä

Kokkikartano tarjoaa kesätöitä yhteensä noin 50 työntekijälle tuotannon eri tehtävissä keittiössä, pakkaamossa, lähettämössä sekä raaka-aineiden ja materiaalien vastaanotossa. Työsuhteen kesto on kolme–viisi kuukautta touko-syyskuun välisenä aikana. Jos olet kiinnostunut jatkamaan työsuhdetta kesän jälkeen, sekin saattaa olla mahdollista.

Toivomme hakijoilta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta sekä rehtiä ja reipasta otetta fyysiseen työhön. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä, ryhmätyötaitoja, sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa sekä hygieniapassia. Hygieniapassin voit suorittaa myös meillä Kokkikartanolla. Palkkaus on elintarvikealan työehtosopimuksen mukainen.

Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä tai esimerkiksi alan opinnot ovat eduksi, mutta eivät edellytys, sillä saat joka tapauksessa työtehtäviisi kattavan perehdytyksen.

Loistavat henkilöstöedut

Tarjoamme sinulle helposti lähestyttävän ja työntekijöistään välittävän työnantajan ja työyhteisön, jossa tukenasi on mukava ja osaava tiimi. Saat arvokasta työkokemusta arvostetussa elintarvikealan yrityksessä. Lisäksi käytettävissäsi ovat Kokkikartanon loistavat henkilöstöedut kuten kuntosali ja henkilöstömyymälä sekä edullinen aamupala ja lounas.

Katso videolta, mitä kesätyöntekijämme meistä kertovat:

Kesätyö tuotantokeittiössä

Keittiössä työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi raaka-aineiden esikäsittelyä, massojen valmistusta, annostelua ja kypsytystä. Keittiössä työskennellään maanantaista perjantaihin kahdeksan tunnin vuoroissa. Ensimmäinen vuoro alkaa neljältä aamulla ja viimeinen päättyy kello 24.

Lue lisää ja hae: https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-kokkikartanon-tuotantokeittiossa-keravalla/ZvRWxZ

Kesätyö pakkaamossa

Pakkaamossa työtehtäviisi kuuluu muun muassa tuotteiden jäähdytyksen seuranta, pakkaaminen pakkauskoneilla, laatikointi sekä pakkausprosessin valvonta.

Työ on seisomatyötä. Pakkaamon pääasiallinen työkieli on englanti. Kohtuullisella englannilla tai suomella pärjää. Osaston lämpötila on alle kuusi astetta.

Pakkaamossa työskennellään maanantaista perjantaihin kahdeksan tunnin vuoroissa. Ensimmäinen vuoro alkaa aamuseitsemältä ja viimeinen päättyy kello yksi yöllä.

Lue lisää ja hae: https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-kokkikartanon-tuotantopakkaamossa-keravalla/DbOO9m

Kesätyö vastaanotossa ja lähettämössä

Vastaanotossa ja lähettämössä työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi raaka-aineiden vastaanottoa, varastointia, tilausten keräilyä sekä lavotusta.

Vastaanotossa työskennellään maanantaista perjantaihin kahdeksan tunnin vuoroissa. Ensimmäinen vuoro alkaa aamulla neljältä ja viimeinen päättyy kello 23.

Lähettämössä työskennellään kolmessa vuorossa. Aamuvuoro on kello 7–15, iltavuoro kello 15–23 ja yövuoro kello 23–07. Yövuoroviikko alkaa sunnuntai-iltana ja päättyy perjantaiaamuna. Muuten työvuorot sijoittuvat maanantain ja perjantain välille.

Lähettämön lämpötila on alle kuusi astetta. Vastaanotossa lämpötilat vaihtelevat työpisteestä riippuen.

Lue lisää ja hae: https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-kokkikartanon-vastaanotto-ja-lahettamo-keravalla/me3QMZ

Kesätyö lähettämön vuoroesimiehenä

Lähettämössä varastoidaan tuotannosta tulevia valmiita tuotteita, keräillään asiakastilauksia ja lähetetään valmiit tilaukset asiakkaille.

Vuoroesimiehen tehtäviin kuuluu organisoida osaston työt sekä huolehtia aikataulujen toteutumisesta ja toiminnan tehokkuudesta. Työskentelet yhteistyössä muiden osastojen prosessivastaavien, tuotannonsuunnittelun sekä myynnin kanssa. Tukenasi ovat oman esimiehesi lisäksi muiden osastojen työnjohtajat.

Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen omaat tarvittavat tiedot ja taidot vuoroesimiehenä toimimiseen. Perehdytysjakson aikana työskentelet lähettämöprosessin jokaisessa vaiheessa.

Toivomme, että pystyt aloittamaan työt toukokuun alussa ja työskentelemään elokuun loppuun saakka.

Haemme tehtävään ihmisläheistä ja helposti lähestyttävää henkilöä. Olet vastuuntuntoinen, idearikas ja arvostat tiimisi jäseniä. Kohtelet muita kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan. Langat pysyvät käsissäsi myös ajoittaisen kiireen keskellä.

Lisätietoja vuoroesimiehen työtehtävistä antavat logistiikkapäällikkö Johannes Kaski 044 796 6311 ja logistiikan työnjohtaja Marja Heikkinen 040 680 9120.

Lue lisää ja hae: https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-lahettamon-vuoroesimies-3-paikkaa-kokkikartano-kerava/mWzWyD

Viikonloppuvuoro

Kokkikartanolla on myös viikonloppuvuoro, jossa työskennellään lauantaisin ja sunnuntaisin 12 tunnin vuoroissa kello 6–21.30 välillä. Maanantaista perjantaihin on vapaata. Tällä vuorojärjestelmällä saat palkan 42 tunnilta.

Viikonloppuvuorossa työtehtävät kattavat koko tuotannon prosessin, joten tehtäviisi voi kuulua niin vastaanoton, keittiön, pakkaamon kuin lähettämön töitä. Työ edellyttää suomen tai englannin kielen sujuvaa osaamista.

Työssä menestyminen edellyttää kykyä ottaa vastuuta ja sitoutua koko tiimin onnistumiseen, sekä hyvää asennetta pitkiin työvuoroihin. Tarvitsemme viikonloppuvuoroon muutaman kesätyöntekijän kesälomasijaisuuksiin. Mikäli työ viikonloppuvuorossa kiinnostaa, voit mainita siitä hakemuksessasi.

Lisätietoja henkilöstöosastolta

Haku kesätyöpaikkoihin päättyy 28. helmikuuta 2023. Lähetäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa HR-assistentti Tiina Lepojärvi, 040 680 9608, 2.1.2023 kello 12–14 ja 6.2.2023 kello 12–14.