logo
Open Close

Tule kesä­töihin Kokki­kartanolle Keravalle – Haku on käynnissä!

25.1.2022

Kokkikartanolla on tarjolla yhteensä noin 50 kesätyöpaikkaa tuotannon eri osastoilla: keittiössä, pakkaamossa ja lähettämössä. Etsimme nyt reippaita ja fyysistä työtä kaihtamattomia tekijöitä valmistamaan, pakkaamaan ja lähettämään maailmalle tämän pienen keravalaisen ruokatehtaan valmisruokia.

Työsuhteen kesto on kolme–viisi kuukautta touko-syyskuun välisenä aikana. Mikäli etsit pidempiaikaista työtä, jatko kesän jälkeen voi olla mahdollinen. Työ edellyttää täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista töistä tai esimerkiksi alan opinnot ovat eduksesi, mutta eivät edellytys, sillä saat tehtäviin hyvän perehdytyksen. Ennen kaikkea toivomme oma-aloitteista ja rehtiä työskentelyotetta fyysiseen työhön.

Saat tueksesi helposti lähestyttävän ja työntekijöistään välittävän työnantajan, osaavan tiimin sekä mukavat työkaverit. Lisäksi saat käyttöösi Kokkikartanon loistavat henkilöstöedut, kuten kuntosalin, henkilöstömyymälän sekä edullisen lounaan.


Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Tutustu meihin myös Instagramissa ja Facebookissa @kokkikartano
sekä LinkedInissä Snellmanin Kokkikartano Oy.

Kesätyöntekijäksi tuotantokeittiöön
Keittiön työtehtäviin kuuluu muun muassa raaka-aineiden esikäsittelyä ja massojen valmistusta. Työ edellyttää suomen kielen osaamista. Työ on porrastettua kaksivuorotyötä klo 4–00 välillä. Työvuoron pituus on kahdeksan tuntia.

Lue lisää ja hae tehtävää tästä linkistä.

Kesätyöntekijäksi pakkaamoon
Pakkaamossa tehtäviisi kuuluu valmiiden tuotteiden pakkaustyöt automatisoidulla linjastolla. Emme edellytä suomen kielen osaamista, mutta englannin olisi hyvä sujua. Pakkaamossa tehdään porrastettua kaksivuorotyötä klo 7–01 välillä. Työvuoron pituus on kahdeksan tuntia.

Lue lisää ja hae tehtävää tästä linkistä.

Kesätyöntekijäksi lähettämöön
Lähettämön tehtäviin kuuluu muun muassa valmiiden tuotteiden käsin keräilyä, lavoitusta sekä varastojärjestelmien käyttöä. Työ edellyttää suomen kielen osaamista. Lähettämössä työskennellään kolmessa vuorossa arkisin siten, että yövuoroviikko alkaa sunnuntai-illasta ja päättyy perjantaiaamuun. Työvuoron pituus on kahdeksan tuntia. Aamuvuoro alkaa klo 7, iltavuoro klo 15 ja yövuoro klo 23.

Lue lisää ja hae tehtävää tästä linkistä.

Kesätyöntekijöitä viikonloppuvuoroon
Viikonloppuvuoroissa työtehtävät kattavat koko tuotannon prosessin, joten tehtäviisi voi kuulua niin vastaanoton, keittiön, pakkaamon kuin lähettämön töitä. Työ edellyttää suomen tai englannin kielen sujuvaa osaamista. Työssä menestyminen edellyttää kykyä ottaa vastuuta ja sitoutua koko tiimin onnistumiseen, sekä hyvää asennetta pitkiin työvuoroihin.
Viikonloppuvuoroissa työskennellään joka lauantai ja sunnuntai 12 tunnin työvuoroissa klo 06–21.30 välillä. Tällä vuorojärjestelmällä saat palkan 42 tunnilta.

Lue lisää ja hae tehtävää tästä linkistä.

Kuulemme mielellämme myös sinusta, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten!
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja suurin osa paikoista täytetään mahdollisimman pian. Kesätyöntekijöiden rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme, henkilöstöpalveluyhtiö Biisoni. Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit soittaa henkilöstökonsultti Jennalle numeroon 050 473 3077 arkisin klo 9–16 välillä.

Katso videolta, mitä mieltä kesätyöntekijämme ovat meistä!

Lue lisää: Meillä kesätöissä: Lämmin vastaanotto ja kattava perehdytys karkottivat alkujännityksen nopeasti

Lue lisää: Meillä kesätöissä: Merkittävää työtä mukavassa yhteisössä