logo
Open Close

Uutta syksyllä 2022: jauheliha­kiusaus, tomaatti-vuohenjuusto­pasta, kermainen kanakeitto ja riisipuuro

5.9.2022

Kokkikartanon uutuuksia saa kaupoista syyskuusta 2022 alkaen.

Jauhelihakiusaus 700 g

Tässä rehdissä peruskiusauksessa on kotimaista perunaa niin että maistuu. Lisäksi tietysti Snellmanin kotimaista jauhelihaa, joka ruskistetaan ennen uuniin laittoa. Maistuu koko perheelle – onneksi rasiasta riittää useammalle syöjälle. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Tomaatti-vuohenjuustopasta 300 g

Lisää kasvisruokaa, toivovat kuluttajien suut. Ja kun pyydetään niin mehän tehdään. Tietenkin Kokkikartanon tyylillä, eli ruuan pitää olla helposti lähestyttävää ja ennen kaikkea maistuvaa. Pistettiin siis pastaan klassinen makupari. Laatikosta löytyy vuohenjuustoa ja tomaattikastiketta. Tästä on helppo tykätä. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Kermainen kanakeitto 300 g

Uudesta kanakeitosta jätettiin kaikki ylimääräinen pois ja annettiin laadukkaiden raaka-aineiden loistaa. Yksinkertaisesti maukasta, senhän me Keravalla osaamme. Itse keitettyyn kanaliemeen kotimaisesta broilerista tehty keitto on lempeä ja kermainen. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.

Riisipuuro 700 g – nyt saatavilla ympäri vuoden!

Nyt ei tarvitse riisipuuron takia odottaa joulua. Kokkikartanon herkullista ja huolella haudutettua puuroa saa nimittäin ympäri vuoden. Vaivaton vaihtoehto keittiöihin, joissa ei haluta itse puuroja keitellä. Katso ainekset ja ravintosisältö täältä.