Lihapullat
”En ole ikinä löytänyt valmislihapullista sellaista versiota, josta tykätä. Sitten tuli nämä teidän lihapullat! En voinut uskoa, että tällaisia sulopullia osataan ikinä valmistaa myyntiin! Älkää vaihtako mitään! Niin hyviä ovat. Samoin teidän laatikko- ja keittoruoat! Onnea on, että valmistatte tällaisia ruokia, jotka eivät maistu teollisilta! KIITOS!”
-Sanna, Askola
Enää ei tarvi kotona pyöritellä
Me pyöritellään pullat puolestasi Snellmanin kotimaisesta naudan- ja sianlihasta. Resepti on simppeli – ihan niin kuin kotona. Näissä lihapullissa on kunnolla paistopintaa ja ne myös maistuvat kuin kotona tehdyltä. Maku tulee lihasta, ei keinotekoisista aromiaineista, kuten Kokkikartanolla aina.
Ei mitään turhaa, siksi ainesosaluettelo on lyhyt.
Ainekset:
Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), sipuli, korppujauho (vehnä), kananmuna, suomalainen kerma, suomalainen voi, suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri).
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 1119 kJ / 269 kcal |
Rasvaa | 19.7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 8.8 g |
Hiilihydraattia | 6.9 g |
– josta sokereita | 0.8 g |
Ravintokuitua | 0.6 g |
Proteiinia | 18.7 g |
Suolaa | 1.2 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.