Kylmäsavukirjolohipasta
Letkeää lohta lautaselle
Lisää kalaa on toivottu. Täältä tulee kylmäsavukirjolohipasta, ja hyvää on. Maistuva ateria yhdistää suomalaisen kirjolohen, kermaisen kastikkeen ja täyttävän pastan. Letkeä tapa lisätä
kalaa arkipöytään.
Saatavilla kaupoissa tammi-helmikuusta 2025 alkaen.
Ainekset:
Kylmäsavukirjolohikastike 190 g: Vesi, suomalainen kerma, kalaliemi (vesi, kirjolohi ruotoineen, sipuli, porkkana, fenkoli, laakerinlehti, suola), kirjolohi 17 % (Suomi), tomaatti, sitruunapyre, maissitärkkelys, sokeri, jodioitu suola, sipuli, sitruunakuori, persilja, tilli, valkopippuri, mustapippuri, kurkuma. Pasta 155 g: Pasta (EU) (durumvehnäjauho), vesi, rapsiöljy, jodioitu suola. Marinoidut kasviskuutiot 15 g: Porkkana, kurkku, sokeri, vesi, väkiviinaetikka, sitruunapyre, jodioitu suola, sitruunankuori. Tuote saattaa sisältää ruotoja. Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja sinappia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 682 kJ / 163 kcal |
Rasvaa | 7.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.6 g |
Hiilihydraattia | 18 g |
– josta sokereita | 2.2 g |
Ravintokuitua | 0.9 g |
Proteiinia | 5.8 g |
Suolaa | 1.0 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.