Remouladekastike
KLASSIKKOKASTIKE MONEEN MAKUUN
Rakastettu remoulade nyt Kokkikartanon tapaan. Kannattaa kokeilla muuhunkin kuin kalaan. Vaikkapa liharuokiin ja tietysti kasviksiin. Kastikkeesta rakentaa helposti mehevän täytteen myös voileipien väliin. Rapeat kurkunpalat, sinapin säväys ja kapriksen aromi on homman pihvi. Sitten pikkasen persiljaa ja rakuunaa siihen päälle. Lopputuloksena monipuolinen kastike arkeen ja juhlaan.
Saatavilla kaupoissa tammi-helmikuusta 2025 alkaen.
monipuolinen kastike arkeen ja juhlaan.
Ainekset:
Rapsiöljy (EU), kurkku, vesi, pastöroitu kanamunankeltuainen, kapris (kapris, vesi, suola, viinietikka), sokeri, väkiviinaetikka, sinappi (vesi, sinapinsiemen, etikka, rypsiöljy, suola, kurkumauute), ruohosipuli, persilja, jodioitu suola, rakuuna, säilöntäaineet (E202, E211), mustapippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 2379 kJ / 578 kcal |
Rasvaa | 62 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 4.5 g |
Hiilihydraattia | 3.9 g |
– josta sokereita | 2.6 g |
Ravintokuitua | 0.3 g |
Proteiinia | 1.1 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | 0.0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.