Tomaatti-vuohenjuustopasta
”Teidän uusi tomaatti-vuohenjuustopasta on todella hyvää, kiitos siitä! Kun ei ehdi (jaksa) tehdä itse ruokaa töihin, on tämä annos mainio eväs.”
-Julia, Lohja
Pistettiin pastaan klassinen makupari
Lisää kasvisruokaa, toivovat kuluttajien suut. Ja kun pyydetään niin mehän tehdään. Tietenkin Kokkikartanon tyylillä, eli ruuan pitää olla helposti lähestyttävää ja ennen kaikkea maistuvaa. Pistettiin siis pastaan klassinen makupari. Laatikosta löytyy vuohenjuustoa ja tomaattikastiketta. Tästä on helppo tykätä.
Ainekset:
Tomaattimurska 40 % (Espanja), pasta* (EU) (durumvehnäjauho, vesi), suomalainen kerma, vesi, chèvresulatejuusto 7 % (vuohenmaito (EU), suola, vesi, kananmunan lysotsyymi (E1105)), vuohenjuustomuru 5 % (vuohenmaito (EU), suola, stabilointiaine (E509)), sipuli, tomaattipyre, sokeri, valkosipuli, oliiviöljy, jodioitu suola, maissitärkkelys, basilika, valkoviiniuute, chili, mustapippuri. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, sinappia ja lupiinia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 692 kJ / 166 kcal |
Rasvaa | 8.9 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.0 g |
Hiilihydraattia | 15.9 g |
– josta sokereita | 4.5 g |
Ravintokuitua | 1.1 g |
Proteiinia | 4.9 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.