Kermainen kanakeitto
”Ruusuja on tulossa! Todella hyvä keitto!!”
-Pirkko, Espoo
lempeä ja kermainen, omaan kanaliemeen tehty
Uudesta kanakeitosta jätettiin kaikki ylimääräinen pois ja annettiin laadukkaiden raaka-aineiden loistaa. Yksinkertaisesti maukasta, senhän me Keravalla osaamme. Itse keitettyyn kanaliemeen kotimaisesta broilerista tehty keitto on lempeä ja kermainen.
Ainekset:
Vesi, kanaliemi (vesi, luullinen broilerinliha, palsternakka, sipuli, suola, mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), tomaattimurska, broilerinliha 12 % (Suomi), suomalainen kerma 12 %, porkkana, palsternakka, sipuli, rapsiöljy, maissitärkkelys, sitruunapyre, jodioitu suola, valkosipuli, chili, basilika, persilja, mustapippuri, kurkuma, fenkoli. Saattaa sisältää broilerin luuta.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 399 kJ / 96 kcal |
Rasvaa | 7.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.9 g |
Hiilihydraattia | 4.1 g |
– josta sokereita | 1.7 g |
Ravintokuitua | 0.9 g |
Proteiinia | 3.5 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.