Paahdettu valkosipulikastike
valkosipuli paahdettuna ja kananmunat vapaina
Valkosipuli toimii aina. Varsinkin paahdettuna. Siispä paahdettiin tuoretta valkosipulia, soseutettiin ja sekoitettiin tuoreena tehtyyn majoneesiin, jota jogurtti mukavasti keventää.
kokeile vaikka grillatun lihan ja kasvisten kanssa
Ainekset:
Majoneesi (rapsiöljy, vesi, pastöroitu kananmunankeltuainen, etikka, sokeri, jodioitu suola, säilöntäaineet (E202, E211)), vesi, valkosipuli 8 % (EU), suomalainen jogurtti (maito, hapate, kerma, maitojauhe), maissitärkkelys, jodioitu suola, sokeri, oliiviöljy, säilöntäaineet (E202, E211), mustapippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 2571 kJ / 625 kcal |
Rasvaa | 66.9 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.1 g |
Hiilihydraattia | 3.9 g |
– josta sokereita | 1.7 g |
Ravintokuitua | 0.2 g |
Proteiinia | 1.5 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.