logo
Open Close

Pippurihärkäpata riisillä

300 g, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton
Pippurihärkäpata riisillä

Itsekeiteltyä lihalientä

Kotimaista naudanlihaa

Riisiä

Smetanaa

Pippuria

”Pippurihärkäpata riisillä on aivan ÄLYTTÖMÄN hyvää! En ikinä kyllästy syömään sitä, vaikka menee kyllä 1-2 kertaa viikossa. Ihanan helppoa, kun on olemassa varma ruoka, johon voi aina turvata, kun on kiire tai ruoanlaittolaiskotus! Teillä on paljon hyviä annoksia, mutta tästä haluan antaa erityiskiitoksen.”

-Nina, Turku

Itsekeitelty lihaliemi

Kun homma tehdään alusta asti, keitetään silloin myös lihaliemi itse. Niin me tehtiin. Mukaan ulkofileetä ja paistia naudasta, smetanaa ja pippurinen kastike. Ei liian mausteinen, vaan sellainen suuta hyväilevä. Aikansa haudutetaan, keitellään riisi oheen ja pistetään pakettiin. Helpoin osuus, eli syöminen, jää sinulle.

Ainekset:

Ainekset: Häränlihapata 140 g: Lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti)), naudanliha 37 % (Suomi), Valio® kerma (Suomi), sipuli, Valio® smetana (Suomi), muscovadosokeri, maissitärkkelys, rypsiöljy, punaviiniuute, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, valkosipuli, musta-, viher-, valko- ja maustepippuri. Keitetty riisi 160 g: Vesi, riisi, jodioitu suola.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 676 kJ / 161 kcal
Rasvaa 5.7 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 2.7 g
Hiilihydraattia 20 g
– josta sokereita 1.6 g
Ravintokuitua 0.7 g
Proteiinia 7 g
Suolaa 0.8 g
Laktoosia <0,01 g