Pihvihampurilainen

”Tätä syödessä en tajunnut syöväni einestä. Toki se oli lämmitetty pannulla ja paahtimella, ja tuunattu kananmunalla, juustolla, tomaatilla, sipulilla, ketsupilla ja sinapilla. Siis perustuote on niin hyvän makuinen, että siitä saa tuunaamalla ravintolatasoisen burgerin. Sämpylä hyvä, pihvi hyvä, ja majoneesi oikein mainio. Olen syönyt paljon kehnompaa, paljon kalliimmalla, tunnetuissa burgeriravintoloissa. Niin ja kiitos, ettette käytä palmuöljyä aterioissanne.”
-Eero, Helsinki
Kotimaista lihaa
Mehukas pihvi tehdään Snellmanin kotimaisesta naudan jauhelihasta ja pihvissä on hyvä paistopinta. Reilu annos maukasta kurkkumajoneesia.

Ainekset:
Hampurilaispihvi 90 g: Naudanliha 91 % (Suomi), vesi, kananmuna, perunahiutale, perunakuitu, suola, mustapippuri. Sämpylä 85 g: Vehnäjauho, vesi, sokeri, hiiva, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, emulgointiaine (E472e), säilöntäaine (E282), jauhonparanne (E300). Kurkkumajoneesi 25 g: Rapsiöljy, vesi, maustekurkku 8,4 % (EU) (kurkku, vesi, sokeri, etikkahappo, jodioitu suola, aromit), kananmunankeltuainen, sokeri, väkiviinaetikka, suola, sinappijauhe, maissitärkkelys, sipulijauhe, mustapippuri. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä. Ei saa pakastaa, tuote sisältää sulatetun komponentin.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 1295 kJ / 311 kcal |
Rasvaa | 19.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.0 g |
Hiilihydraattia | 22.2 g |
– josta sokereita | 2.8 g |
Ravintokuitua | 1.8 g |
Proteiinia | 12.0 g |
Suolaa | 1.2 g |
Laktoosia | 0,0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.