Pekonipihvihampurilainen
PIHVISSÄ KUNNON PEKONIA SNELLMANILTA
Millä saataisiin vielä enemmän mehevyyttä ja makua hampurilaispihviin, mietittiin. No Snellmanin Kunnon pekonilla tietysti.
Ainekset:
Hampurilaispihvi 90 g: Snellmanin naudanliha 74 % (Suomi), vesi, kananmuna, paistetun pekonin rasva (Suomi), korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), Snellmanin pekoni 6 % (sianliha (Suomi), vesi, suola, stabiliointiaineet (E450, E451), hunaja), perunahiutaleet, mustapippuri. Sämpylä 85 g: Vehnäjauho, vesi, sokeri, hiiva, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, emulgointiaine (E472e), säilöntäaine (E282), jauhonparanne (E300). Chilimajoneesi 25 g: Rapsiöljy, vesi, kananmunakeltuainen, sokeri, väkiviinaetikka, suola, chili, paprika, sinappijauhe, valkosipuli. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä. Ei saa pakastaa, tuote sisältää sulatetun komponentin.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 1476 kJ / 354 kcal |
Rasvaa | 23 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.5 g |
Hiilihydraattia | 24.2 g |
– josta sokereita | 2.8 g |
Ravintokuitua | 1.6 g |
Proteiinia | 12.1 g |
Suolaa | 1.3 g |
Laktoosia | 0,0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.