Mausteinen bataatti-inkiväärikeitto
”Aivan taivaallisen hyvää bataatti-inkiväärikeittoa olette tehneet! Ihana jälkimaku maistuu vieläkin, vaikka siitä on jo puoli tuntia kun söin. Hyvästä ruoasta kuuluu myös aina kiittää, joten kiitos! Aurinkoista kevättä teille kaikille sinne Kokkikartanolle!”
-Anne, Helsinki
inkivääristä potkua bataatille
Maustettiin makea bataatti sopivasti raikkaalla inkiväärillä ja saatiin mainio yhdistelmä makeutta, kirpeyttä ja mausteisuutta. Pikkasen potkua, mutta ei liikaa.
Ainekset:
Vesi, bataatti 29 % (EU), peruna, kookoskerma (kookosuute, vesi), sipuli, inkivääri 1 % (muu kuin EU), jodioitu suola, sokeri, chili, sarviapila.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 260 kJ / 62 kcal |
Rasvaa | 2.2 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.7 g |
Hiilihydraattia | 8.7 g |
– josta sokereita | 2.3 g |
Ravintokuitua | 1.5 g |
Proteiinia | 1.1 g |
Suolaa | 0.8 g |
Laktoosia | 0,0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.