Kirjolohikiusaus
”Täydellistä! Aivan täydellistä. Peruna on sopivan kypsää, lohta on reilusti ja koostumus täydellistä! Tämä on ehdoton lempparini ja olen tarjonnut myös vierailleni. Melkein teki mieli kehua itse tekemäksi mutta näin herkullinen ei olisi mennyt läpi ystävilleni. Muutaman kerran on ollut ruotoja, mutta sen verran isoja että on ollut helppo poimia pois. Arvosana 10/10”.
-Maija, Hyvinkää
Toimii lautasella
Ruuan maku syntyy raaka-aineista. Siksi me hankitaan aina parasta, vaikka jotain saisi halvemmallakin. Kirjolohikiusauksen tärkeimmät ainesosat ovat peruna ja lohi. Kiusaukseen valitaan aina siihen parhaiten sopiva kotimainen peruna. Lohi on suomalaista kirjolohta. Täyteläisen maun antaa kotimainen kerma.
Hyvä valmisruoka syntyy laadukkaista raaka-aineista.
Ainekset:
Peruna (Suomi), suomalainen kerma, kirjolohi 17 % (Suomi), sipuli, jodioitu suola, tilli, maissitärkkelys, valkopippuri. Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 609 kJ / 146 kcal |
Rasvaa | 9 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 4.7 g |
Hiilihydraattia | 10.7 g |
– josta sokereita | 1.6 g |
Ravintokuitua | 1.5 g |
Proteiinia | 4.5 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.