Kinkku-ananaspasta
”Kinkku-ananas-pasta on parasta mitä rahalla saa.”
– Sami, Imatra
Makeaa suolaista
Tähän pastaan ananas tuo mukavasti mehevyyttä makuun ja rakenteeseen. Lisäksi ruuassa on reilusti kinkkusuikaleita Snellmanilta sekä kotimaista maitoa ja juustoa. Kastikkeeseen tarvitaan kermaa, sinappia, valkosipulia ja aikaa – keittämisen kanssa kun ei hötkyillä. Ainekset vuokaan ja uuniin.
Ainekset:
Suomalainen maito, vesi, Snellmanin kinkku 15 % (kinkku (Suomi), vesi, suola, sokeri, mausteet (musta- ja valkopippuri, korianteri, sipuli, palsternakka), säilöntäaine (natriumnitriitti)), pasta (EU) (durumvehnäjauho), suomalainen kerma, ananas 9 % (Indonesia), juusto (Suomi), maissitärkkelys, suomalainen voi, jodioitu suola, mausteet (mm. sokeri, mustapippuri, paprika, chili), valkosipuli, etikka.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 659 kJ / 158 kcal |
Rasvaa | 8.8 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5 g |
Hiilihydraattia | 13.1 g |
– josta sokereita | 3.7 g |
Ravintokuitua | 0.5 g |
Proteiinia | 7 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0,01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.