Riisipuuro
”Kiitos riisipuurosta! On nimittäin parasta riisipuuroa, mitä oon koskaan syönyt!”
-Minna, Helsinki
Kermaisen täyteläistä
Jokainen tietää riisipuuron keittelystä ainakin sen, että koko ajan saa sekoitella ja pohjaan ei saa polttaa. Jos haluaa suoraan päästä lusikoimaan, löytyy tämäkin onneksi valmiina. Meidän riisipuuro on kermaisen täyteläistä, johtuen tietenkin kotimaisesta kermasta ja voista. Hauduteltukin on pitkään ja hartaasti.
Ainekset:
Suomalainen maito, vesi, riisi 14 % (Espanja), suomalainen kerma, suomalainen voi, jodioitu suola.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 503 kJ / 120 kcal |
Rasvaa | 5.7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.4 g |
Hiilihydraattia | 14.5 g |
– josta sokereita | 3.3 g |
Ravintokuitua | 0.3 g |
Proteiinia | 3.2 g |
Suolaa | 0.7 g |
Laktoosia | <0,01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.