Pekonipasta
”Kun katsomme taukojamme taaksepäin, sen kauneimpia eväitä, huomaamme, että onnellisimpia olivat hetket, jotka vietimme pekonipastan kanssa.”
– Tomi, Tampere
Ensin tuli pekoni
Snellman teki niin hyvän Kunnon pekonin, että pakkohan meidän oli siitä ruoka tehdä. Kun ruokaa tehdään maku edellä, on hyvät raaka-aineet ihan tärkeintä. Kotimaisen pekonin lisäksi tähän tulee pastaa, kotimaista kermaa ja Grana Padano juustoa. Yksinkertaista, mutta hyvää. Tuli kertaheitolla yksi suosituimmista ruuistamme.
Hyvä valmisruoka syntyy laadukkaista raaka-aineista.
Ainekset:
Vesi, suomalainen kerma, Snellmanin Kunnon pekoni 19 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), pasta (EU) (durumvehnäjauho*, vesi), Grana Padano juusto (maito (Italia), suola, juoksute, kananmunan lysotsyymi (E1105)), peruna-maissitärkkelys, rapsiöljy, persilja, jodioitu suola, mustapippuri. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja sinappia.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 866 kJ / 207 kcal |
Rasvaa | 12.7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.9 g |
Hiilihydraattia | 14.6 g |
– josta sokereita | 1.6 g |
Ravintokuitua | 0.5 g |
Proteiinia | 9.6 g |
Suolaa | 0.8 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.