Lohipasta

”Tervehdys, nyt tulee palautetta tuoreeltaan Lohipastasta. Sisarukset ruokapöydässä:
– Maista sitä, se on ihan sairaan hyvää.
Toinen tuumasi maistettuaan:– Mulla lähtee kohta sielu.
-Jan, Sodankylä
Kaksikko on iältään 8 ja 6 eli taisitte onnistua 😃”
REILUSTI MAISTUVAA lohTA
Yksinkertainen ruoka tarvitsee hyvät ainekset. Niitä ei tarvitse olla monta, kunhan ne maistuu yhdessä. Niin kuin tämä meidän lohipasta, jossa on reilusti Norjan lohta ja siihen täydellisesti sopivaa tomaattista kermakastiketta. Kalavaihtoehto meidän pastansyöjille.

Ainekset:
Vesi, lohi 18 % (Norja), pasta (EU) (durumvehnäjauho, vesi), tomaattisose, suomalainen kerma, tomaattimurska, sipuli, maissi-perunatärkkelys, rypsiöljy, jodioitu suola, tilli, suomalainen voi, valkosipuli, mausteet (musta-, valko ja maustepippuri, laakerinlehti). Tuote saattaa sisältää ruotoja.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 605 kJ / 144 kcal |
Rasvaa | 5.8 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.3 g |
Hiilihydraattia | 16.1 g |
– josta sokereita | 2.4 g |
Ravintokuitua | 0.8 g |
Proteiinia | 6.6 g |
Suolaa | 1.0 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.