Lohimurekepihvi
Lisää kalaa viikon ruokalistalle!
Maukas kirjolohesta ja Norjan lohesta valmistettu 100g painava kalamurekepihvi on maustettu sipulilla, tillillä, suolalla ja valkopippurilla.
Ainekset:
Kirjolohi 46 % (Suomi), lohi 30 % (Norja), korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), kananmuna, kerma (Suomi), sipuli, tilli, suola, valkopippuri, voi (Suomi), rypsiöljy.
Lämmitys: Poista kalvo pakkauksesta ja lämmitä uunissa höyrypaistossa 140 °C n. 20 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 957 kJ / 229 kcal |
Rasvaa | 12.9 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.5 g |
Hiilihydraattia | 9.7 g |
– josta sokereita | 0.6 g |
Ravintokuitua | 18.1 g |
Proteiinia | 18.1 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.