Lohimurekepihvi ja yrttiperunamuusi

”Maittavat kiitokset Lohimurekepihvi ja yrttiperunamuusi -annoksesta! Yllätyin todella hyvästä mausta. Valmisruoat ovat välillä todella mauttomia, mutta teidän valmistamianne on ollut ilo syödä.”
-Heini, Hämeenlinna
KALA ON PIHVI JA MUUSI ITSE SURVOTTUA
Kaipaatko lisää kalaa viikon ruokalistalle? Tässä maittavassa ateriassa on 100 g painava lohimurekepihvi, pirteitä sitruunalla maustettuja porkkanoita, yrttistä perunamuusia ja raikasta tilli-kermaviilikastiketta. Kannattaa kokeilla!

Ainekset:
Perunamuusi 165 g: Peruna 66 % (Suomi), suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola, yrtit 1 % (persilja, basilika). Lohimurekepihvi 100g: Kirjolohi 46 % (Suomi), lohi 30 % (Norja), korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), kananmuna, kerma (Suomi), sipuli, tilli, suola, valkopippuri, voi (Suomi), rypsiöljy. Tilli-kermaviilikastike 45 g: Kermaviili (kerma (Suomi)), sokeri, tilli, etikka, suola, säilöntäaine (E202). Sitruunaporkkana 40 g: Porkkana, sokeri, vesi, sitruunapyre, sitruunankuori, jodioitu suola. Saattaa sisältää ruotoja.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 571 kJ / 137 kcal |
Rasvaa | 7.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3 g |
Hiilihydraattia | 10.4 g |
– josta sokereita | 3.6 g |
Ravintokuitua | 1.1 g |
Proteiinia | 6.3 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.