logo
Open Close

Li­ha­pyö­ry­kät ja muusi

350 g, laktoositon
Lihapyörykät muusilla kermakastikkeen ja puolukkasurvoksen kera

Itsekeitettyä lihalientä

Kotimaista Snellmanin naudanlihaa

Kotimaista Snellmanin porsaanlihaa

Kotimaista perunaa

Kotimaista kermaa

Puolukkaa

”Teidän Lihapyörykät ja muusi -annoksenne on aivan huippuhyvää! Etätyöpäivän pelastus ja kiireisen illan maukas ruoka-annos koko perheelle.
Päihittää kaikki muut 6-0.”

-Henna, Hämeenlinna

”Tämä oli ihan kuin mummin tekemää! Paitsi pullat eivät olleet palaneita…Hyvä ja maukas muusi, ihanan pehmeä kastike, ja koko annoksen kruunasi puolukkasurvos. Hyvän kokoinen annos. Arvosana 9/10.”

– Maija, Hyvinkää

Kermaisat pyörykät

Lihapullat moni osaa tehdä kotona, mutta osaamme me täällä Keravallakin. Niihin käytetään kotimaista Snellmanin naudan- ja sianlihaa. Kylkeen kotimaisista perunoista ja kermasta pyöräytetty muusi ja siihen vielä maukas kermakastike, itse keitetystä lihaliemestä. Ja tietysti puolukkasurvos.

Ainekset:

Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola. Lihapyörykät 100 g: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), sipuli, korppujauho (vehnä), kananmuna, suomalainen kerma, suomalainen voi, suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri). Kermakastike 50 g: Lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen kerma, vehnäjauho, suomalainen voi, tomaattisose, sokeri, siirappi, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, maustepippuri, mustapippuri. Puolukkasurvos 30 g: Puolukka, sokeri.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 679 kJ / 163 kcal
Rasvaa 10.2 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5.2 g
Hiilihydraattia 10.5 g
– josta sokereita 3.7 g
Ravintokuitua 1 g
Proteiinia 6.7 g
Suolaa 0.9 g
Laktoosia <0.01 g
Tallenna