Isot lihapullat kermakastikkeessa
Isoissa lihapullissa on reilusti Snellmanin kotimaista naudan- ja sianlihaa sekä tuoretta sipulia. Kastike on valmistettu aitoon, luista keiteltyyn lihaliemeen ja saateltu täyteläiseksi kotimaisella kermalla.
Ainekset:
Kermakastike 1720 g: Vesi, lihaliemi (vesi, naudan luut, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen kerma, tuore sipuli, vehnäjauho, suomalainen voi, tomaattisose, rapsiöljy, jodioitu suola, karamellisoitu sokerisiirappi, mauste-, musta- ja valkopippuri, laakerinlehti. Lihapullat 1480 g: Snellmanin naudan- ja sianliha 87 % (Suomi), tuore sipuli, korppujauho (vehnäjauho, suola, hiiva), vesi, kananmuna, suomalainen kerma, suola, mausteet (musta-, mauste- ja valkopippuri), rypsiöljy.
Lämmitys uunissa 175 °C 40-50 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 746 kJ / 179 kcal |
Rasvaa | 13.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 6.2 g |
Hiilihydraattia | 6.0 g |
– josta sokereita | 1.0 g |
Ravintokuitua | 0.6 g |
Proteiinia | 9.3 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.