Lihamakaronilaatikko

”Tämä on niin hyvää, mieskin tykkäsi kovasti vaikka ns. valmisruokia arvostelee 😋”
– Ritva, Pieksämäki

Valmiina pöytään
Teimme lihamakaronilaatikosta myös valmiin version, ihan vaan siksi, että aina ei ole aikaa pyöräyttää tätä nopeaa ja helppoa herkkua. Ja toisaalta: moni sanoo, että makaronilaatikko on parhaimmillaan toisena päivänä pannulla paistettuna. Tästä sen voi heittää suoraan paistumaan.
Ainekset:
Valio® maito (Suomi), pasta (EU) (vehnäjauho, durumvehnäjauho), Snellmanin naudanliha 18 % (Suomi), vesi, sipuli, kananmuna, Valio® voi (Suomi), jodioitu suola, maustepippuri, mustapippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 677 kJ / 162 kcal |
Rasvaa | 7.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.5 g |
Hiilihydraattia | 14.6 g |
– josta sokereita | 3.1 g |
Ravintokuitua | 1.5 g |
Proteiinia | 8.2 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |