Lanttulaatikko

”Teidän valmistama lanttulaatikko oli kyllä niin herkullista, ettei vanhan ihmisen tarvinnut edes ”tuunata” sitä. Aina olen laatikot itse valmistanut, mutta nyt taitaa suunta muuttua…
-Rauni, Muhos
ihan hyvä mieli tuli 😊”
LANTUN MAKU MAUKKAIMMILLAAN
Tämä samettisen pehmeä ja täyteläinen lanttulaatikko on maultaan runsas. Lanttua siinä on reilusti. Lisättiin siihen vielä muskottipähkinää ja inkivääriä lantun makua korostamaan. Lanttulaatikkohan sopii niin kinkun kuin kalkkunankin kaveriksi. Tuoretuote, voi pakastaa.
Kuluttajien toiveesta valmistamme nyt myös lanttulaatikon gluteenittomana.

Ainekset:
Lanttu 84 % (Suomi), suomalainen kerma, siirappi, kananmuna, suomalainen voi, jodioitu suola, muskottipähkinä, maustepippuri, valkopippuri, inkivääri. Tuote saattaa sisältää pieniä määriä selleriä. Tuoretuote, voi pakastaa.
Lämmitys:
Poista kansi. Lämmitä mikrossa lautaselle annosteltuna mikrokuvulla peitettynä (750 W) 3-4 min tai uunissa 150 °C n. 40 min.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 509 kJ / 122 kcal |
Rasvaa | 6.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.3 g |
Hiilihydraattia | 13.3 g |
– josta sokereita | 12.2 g |
Ravintokuitua | 1.6 g |
Proteiinia | 2.5 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | <0,01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.