Kermainen savuporokeitto
PORO SOPII MONEEN
Pohjoisesta meidän pataan saadaan erinomaista lihaa, josta keitetään täyteläinen keitto. Savustetun poron maku on sen verran hienovarainen ja aromikas, että se ei juuri muuta vaadi kuin tilkka kotimaista kermaa ja vähän mausteita.
Ainekset:
Vesi, suomalainen kerma, kylmäsavuporo 4 % (poronliha (Suomi, Ruotsi), suola, glukoosi (maissi), hapettumisenestoaine (E301)), maissitärkkelys, suomalainen voi, sokeri, jodioitu suola, mustapippuri, kurkuma.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 394 kJ / 95 kcal |
Rasvaa | 7.8 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 4.6 g |
Hiilihydraattia | 4.7 g |
– josta sokereita | 1.5 g |
Ravintokuitua | 0 g |
Proteiinia | 1.6 g |
Suolaa | 0.9 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.