Kaikki alkaa raaka-aineista
Me täällä Kokkikartanolla ollaan jo yli 25 vuotta opeteltu tekemään hyvää perusruokaa. Kaikki lähtee raaka-aineista ja siitä, miten niitä käytetään. Kuinka sipuli kuullotetaan, mikä peruna valitaan, mistä liha tulee. Meille tärkeintä on ehdottomuus laadun suhteen ja jatkuva reseptin kehittäminen. Ja se työ jatkuu Kokkikartanolla joka päivä, jotta sinä voit ottaa välillä vähän rennommin, mutta syödä silti hyvin.
Uutta KOKKIKARTANOLTA
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.
Suosituimmat reseptit
Kokkikartano sosiaalisessa mediassa
Kokkikartanon joululaatikoiden lämmitys onnistuu sekä uunissa että mikrossa. 🤶 Mutta kun meillä on monenlaisia pakkauksia, niin tässä niille vielä omat ohjeet. Ohjeet lukee myös pakkauksissa ja lisävinkkejä saat nettisivuiltamme 👉 kokkikartano.fi/joulu ❤️
#kokkikartano #pienikeravalainenjouluruokatehdas #joululaatikoidenlämmitys #jouluruoka #joululaatikot
Tule meidän työkaveriksi! 😎 Kunnossapitotiimiimme etsitään nyt HUOLTOSUUNNITTELIJAA.
👉🏼 Lue lisää ja hae viimeistään 18.12.2025: kokkikartano.fi/tule-meille-toihin
#kokkikartano #parempaavalmisruokaa #parempiatyöpaikkoja #pienikeravalainenruokatehdas #huoltosuunnittelija
Jouluna(kaan) ei kaikkea tarvitse tehdä itse. Nauti sinä rauhallisesta joulun tunnelmasta ja läheisten seurasta, niin me hoidetaan tarjoilut 😇❤️
#kokkikartano #pienikeravalainenjouluruokatehdas #joulu #joulu2025 #christmas #jouluruoka
