Kaikki alkaa raaka-aineista
Me täällä Kokkikartanolla ollaan jo yli 25 vuotta opeteltu tekemään hyvää perusruokaa. Kaikki lähtee raaka-aineista ja siitä, miten niitä käytetään. Kuinka sipuli kuullotetaan, mikä peruna valitaan, mistä liha tulee. Meille tärkeintä on ehdottomuus laadun suhteen ja jatkuva reseptin kehittäminen. Ja se työ jatkuu Kokkikartanolla joka päivä, jotta sinä voit ottaa välillä vähän rennommin, mutta syödä silti hyvin.
Uutta KOKKIKARTANOLTA
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.
Suosituimmat reseptit
Kokkikartano sosiaalisessa mediassa
Jos ei koneet käy niin ei liiku kyllä tavarakaan. Siksi ei pärjättäis ilman meidän omia kunnossapitoasentajia! Nyt etsimme joukkoomme uutta osaajaa. Hyvää tyyppiä, joka osaa paikantaa ja korjata vikoja teollisuuden sähkölaitteista, sekä tehdä myös mekaanisia asennuksia ja korjauksia.
Meiltä saat palkitsevan työn lisäksi hauskat työkaverit ja loistavat henkilöstöedut – Lue lisää ja hae 12.11.2025 mennessä 👉 kokkikartano.fi/tule-meille-toihin
#kokkikartano #parempaavalmisruokaa #parempiatyöpaikkoja #pienikeravalainenruokatehdas
Tarvitko papua? Me tehtiin tämä annos ihan sinua varten, arjen piristykseksi tai viikonlopun hemmotteluhetkiin 🤗💚
#kokkikartano #uutuus #broileririsotto #valmisruoka #parempaavalmisruokaa
Tule meidän työkaveriksi pitämään pienen keravalaisen ruokatehtaan koneet kunnossa! 😎💪
Etsimme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen toimeentarttuvaa kunnossapitoasentajaa, joka osaa paikantaa ja korjata vikoja teollisuuden sähkölaitteista, sekä tehdä myös mekaanisia asennuksia ja korjauksia.
Meiltä saat palkitsevan työn lisäksi hauskat työkaverit ja loistavat henkilöstöedut – Lue lisää ja hae 12.11.2025 mennessä 👉 kokkikartano.fi/tule-meille-toihin
#kokkikartano #parempaavalmisruokaa #parempiatyöpaikkoja #pienikeravalainenruokatehdas #avoimettyöpaikat #kunnossapitoasentaja #kerava
