Kaikki alkaa raaka-aineista
Me täällä Kokkikartanolla ollaan jo yli 25 vuotta opeteltu tekemään hyvää perusruokaa. Kaikki lähtee raaka-aineista ja siitä, miten niitä käytetään. Kuinka sipuli kuullotetaan, mikä peruna valitaan, mistä liha tulee. Meille tärkeintä on ehdottomuus laadun suhteen ja jatkuva reseptin kehittäminen. Ja se työ jatkuu Kokkikartanolla joka päivä, jotta sinä voit ottaa välillä vähän rennommin, mutta syödä silti hyvin.
Uutta KOKKIKARTANOLTA
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.
Suosituimmat reseptit
Kokkikartano sosiaalisessa mediassa
Puhuttiin Keudan merkonomiopiskelijoiden kanssa vähän Kokkikartanon markkinointiviestinnästä!
Meidänhän markkinointikonsepti on sikäli jännä, että se on pysynyt samana jo yli kymmenen vuotta. Sillä mitäpä sitä hyvää muuttamaan. Tämä pätee resepteihin, niin myös markkinointiin.
Tästä Kokkikartano on myös palkittu, nimittäin vuonna 2022 saimme hopeaa markkinoinnin tuloksellisuutta mittaavassa Effie Awards Finland -kilpailussa, Strategisen markkinoinnin erikoissarjassa.
Ohessa esimerkkejä meidän mainoksista vuosien varrelta. Mitä tykkäät? Onko sinulle jäänyt jokin Kokkikartanon mainos erityisesti mieleen? 🤔💭
Kiitos vielä keudalaisille vierailusta! 💚
@keuda_keskikatu_merkonomiopiskelijat
#kokkikartano #pienikeravalainenruokatehdas #markkinointiviestintä #markkinointi #keuda #kerava
Tältä näytti ysiluokkalaisen Helmin TET-harjoittelu Kokkikartanolla! 🤩 Kiitos kun olit meidän ilona ja apuna! 🤗💚
#kokkikartano #TET #työelämääntutustuminen #pienikeravalainenruokatehdas
Puuroa voi syödä ainakin aamupalaksi, lounaaksi, välipalaksi ja illalliseksi... ateriana tai vaikka kaverin kanssa jaettuna jälkkärinä. 😋💚
Meiltä Kokkikartanolta löytyy monenmakuisia puuroja: Piparkakku, Omenaohra, Mustikka-vanilja ja Appelsiini-valkosuklaa – Sekä tietty vanhat tutut Riisipuuro, Mannapuuro ja Suklaapuuro. Ei muuta kun maistelemaan! 🥣
#kokkikartano #parempaavalmisruokaa #parempaapuuroa #valmispuuro #riisipuuro #mannapuuro #ohrapuuro #piparkakkuriisipuuro
