Perunasalaatti
Tuoretta suomalaista perunaa
Perinteiseen perunasalaattiin laitetaan täysmajoneesia ja sipulia. Raikkautta saadaan jogurtista ja itse pikkelöidystä tuorekurkusta.
klassikko yhdistelmä
Perinteinen perunasalaatti maistuu vaikkapa nakkien ja lihapullien kanssa.
”Pakko todeta, että en ole koskaan maistanut mitään yhtä hyvää einestuotetta. Perunasalaattinne on kuin kotona tehtyä. Salaatin koostumus on pehmeä, perunat tarpeeksi kypsiä ja maku erittäin herkullinen. Sydämellinen kiitos!”
-Eija, Helsinki
Ainekset:
Peruna 46 % (Suomi), majoneesi (rapsiöljy, vesi, pastöroitu kananmunankeltuainen, väkiviinaetikka, sokeri, jodioitu suola, säilöntäaineet (E211, E202)), kurkku, suomalainen maito, sipuli, vesi, suomalainen jogurtti (maito, hapate, kerma, maitojauhe), väkiviinaetikka, sokeri, jodioitu suola, maissitärkkelys, mustapippuri.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 795 kJ / 192 kcal |
Rasvaa | 15 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.5 g |
Hiilihydraattia | 11.5 g |
– josta sokereita | 4.4 g |
Ravintokuitua | 1.3 g |
Proteiinia | 1.5 g |
Suolaa | 0.7 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.