Täyteläinen Tomaatti-vuohenjuustokeitto
Kylmänä tai kuumana
Tähän keittoon makua antavat chevre vuohenmaitojuusto ja basilika. Ja tietenkin kotimainen kerma, joka on täyteläisyyden tae tässäkin. Tomaattimurskassa hauduteltu keitto sopii sellaisenaan lämmitettynä tai vaikka kylmänä alkukeittona. Mikä ettei joku sitä pastan kanssakin kastikkeena söisi. Sopii siihenkin.
Ainekset:
Tomaattimurska 62 % (Espanja), vesi, chèvresulatejuusto 10 % (EU) (vuohenmaito, suola, hapate, vesi, kananmunan lysotsyymi (E1105)), suomalainen kerma, maissitärkkelys, oliiviöljy, jodioitu suola, sokeri, basilika.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 299 kJ / 72 kcal |
Rasvaa | 4.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.5 g |
Hiilihydraattia | 5.0 g |
– josta sokereita | 2.8 g |
Ravintokuitua | 0.8 g |
Proteiinia | 2.2 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.