Suklaapuuro

”Teidän suklaapuuro on ihan törkeen hyvää!! Älkää vain lopettako tuotantoa sen osalta.”
-Laura, Helsinki
Tumma ja vaniljainen
Kun mannapuuroon lisätään ripaus kaakaota, saadaan kattilat täyteen suklaapuuroa. Se maistuu sekä lämpimänä että kylmänä, vaikka kerrosjälkkärinä marjojen kera. Tähänkin puuroon käytetään kotimaista maitoa ja kermaa ja aromina pikku tujaus vaniljaa.

Ainekset:
Suomalainen maito, suomalainen kerma, vesi, sokeri, mannasuurimo (vehnä (Suomi)), kaakao 1 %, jodioitu suola, rypsiöljy, aromi (vanilja).
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 687 kJ / 165 kcal |
Rasvaa | 9.6 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.7 g |
Hiilihydraattia | 15.5 g |
– josta sokereita | 10.5 g |
Ravintokuitua | 0.7 g |
Proteiinia | 3.2 g |
Suolaa | 0.1 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.