Riisipuuro
Joulun täyteläisin riisipuuro
Riisi, maito, kerma ja voi – niistä syntyy meistä hyvä riisipuuro. Meidän riisipuuroa on keitetty pitkään ja hartaasti, jotta siitä on saatu juuri sopiva, kermainen ja suussa sulava. Ainoa, missä säästettiin on sinun aikaasi. Puuro sopii niin aamupalalle, välipalalle kuin jälkiruoaksikin hillon kanssa. Lämmitä vain laktoositon riisipuuro mikrossa tai uunissa. Niin helppoa se on.
Kausituote saatavilla jälleen joulun aikaan 2024.
Ainekset:
Suomalainen maito, vesi, riisi 14 % (EU), suomalainen kerma, suomalainen voi, jodioitu suola.
Lämmitys: Poista kansi. Lämmitä mikrossa lautaselle annosteltuna mikrokuvulla peitettynä (750 W) 3-4 min tai uunissa 150 °C n. 40 min
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 487 kJ / 116 kcal |
Rasvaa | 5.7 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 3.4 g |
Hiilihydraattia | 14.5 g |
– josta sokereita | 3.3 g |
Ravintokuitua | 0.3 g |
Proteiinia | 3.2 g |
Suolaa | 0.7 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.