Possupekonipata muusilla

”Hei, terveiset sinne Kokkikartanolle! Ajan rekkaa työkseni ja autostani löytyy mikro, joten Kokkikartanon Possupekonipata muusilla sekä Pippurihärkäpata riisillä kuuluvat jokaviikkoisen aterioinnin kulmakiviksi. Ne ovat hyvänmakuisia, täyttäviä ja monia muita eineksiä terveellisempiä. Edellä mainittujen lisäksi teidän Lohikeittoa ja Kebab riisillä -annosta kuluu lähes joka viikko. Pidätte pyörät pyörimässä ja miehen tiellä, voisi sanoa!”
-Niklas, Seinäjoki

Fileetä ja pekonia
Padat vaativat aikaa hautuakseen, mutta meillä Keravalla sitä riittää. Tähän pataan makua ja pehmeyttä tuovat kotimainen possunfilee ja Kunnon pekoni. Molemmat tulevat meille Snellmanilta. Padassa on tietenkin lisäke mukana, eli meidän kotimaisista perunoista survottu pottumuusi.
Ainekset:
Porsaanliha-herkkusienpata 140 g: Snellmanin porsaanliha 36 % (Suomi), Valio® maito (Suomi), Valio® kerma (Suomi), herkkusieni, Snellmanin Kunnon pekoni 7 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), sipuli, Valio® voi (Suomi), rapsiöljy, maissitärkkelys, jodioitu suola, persilja, karamellisoitu sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, valkopippuri. Perunamuusi 160 g: Peruna, Valio® kerma (Suomi), vesi, jodioitu suola.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 612 kJ / 147 kcal |
Rasvaa | 10.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.3 g |
Hiilihydraattia | 7.9 g |
– josta sokereita | 1.7 g |
Ravintokuitua | 1.1 g |
Proteiinia | 5.8 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | < 0,01 g g |