Possu-pekonikastiketta muusilla
”Hei, terveiset sinne Kokkikartanolle! Ajan rekkaa työkseni ja autostani löytyy mikro, joten Kokkikartanon Possupekonipata muusilla sekä Pippurihärkäpata riisillä kuuluvat jokaviikkoisen aterioinnin kulmakiviksi. Ne ovat hyvänmakuisia, täyttäviä ja monia muita eineksiä terveellisempiä. Edellä mainittujen lisäksi teidän Lohikeittoa ja Kebab riisillä -annosta kuluu lähes joka viikko. Pidätte pyörät pyörimässä ja miehen tiellä, voisi sanoa!”
-Niklas, Seinäjoki
Fileetä ja pekonia
Pataruoat vaativat aikaa hautuakseen, mutta meillä Keravalla sitä riittää. Tähän pataan makua ja pehmeyttä tuovat kotimainen possunfilee ja Kunnon pekoni. Molemmat tulevat meille Snellmanilta. Ateriassa on tietenkin lisäke mukana, eli meidän kotimaisista perunoista survottu pottumuusi.
Ainekset:
Porsaanliha-herkkusienikastike 140 g: Snellmanin porsaanliha 36 % (Suomi), suomalainen maito, suomalainen kerma, herkkusieni, Snellmanin Kunnon pekoni 7 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), sipuli, suomalainen voi, rapsiöljy, maissitärkkelys, jodioitu suola, persilja, karamellisoitu sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, valkopippuri. Perunamuusi 160 g: Peruna, suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 612 kJ / 147 kcal |
Rasvaa | 10.3 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.3 g |
Hiilihydraattia | 7.9 g |
– josta sokereita | 1.7 g |
Ravintokuitua | 1.1 g |
Proteiinia | 5.8 g |
Suolaa | 1 g |
Laktoosia | < 0,01 g g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.