logo
Open Close

Possu-pe­ko­ni­kas­ti­ket­ta muusilla

300 g, laktoositon, gluteeniton
Possupekonipata muusilla

Kotimaista Snellmanin porsaanlihaa

Snellmanin Kunnon pekonia

Kotimaista maitoa

Kotimaista kermaa

Herkkusieniä

Kotimaista perunaa

”Hei, terveiset sinne Kokkikartanolle! Ajan rekkaa työkseni ja autostani löytyy mikro, joten Kokkikartanon Possupekonipata muusilla sekä Pippurihärkäpata riisillä kuuluvat jokaviikkoisen aterioinnin kulmakiviksi. Ne ovat hyvänmakuisia, täyttäviä ja monia muita eineksiä terveellisempiä. Edellä mainittujen lisäksi teidän Lohikeittoa ja Kebab riisillä -annosta kuluu lähes joka viikko. Pidätte pyörät pyörimässä ja miehen tiellä, voisi sanoa!”

-Niklas, Seinäjoki

Fileetä ja pekonia

Pataruoat vaativat aikaa hautuakseen, mutta meillä Keravalla sitä riittää. Tähän pataan makua ja pehmeyttä tuovat kotimainen possunfilee ja Kunnon pekoni. Molemmat tulevat meille Snellmanilta. Ateriassa on tietenkin lisäke mukana, eli meidän kotimaisista perunoista survottu pottumuusi.

Ainekset:

Porsaanliha-herkkusienikastike 140 g: Snellmanin porsaanliha 36 % (Suomi), suomalainen maito, suomalainen kerma, herkkusieni, Snellmanin Kunnon pekoni 7 % (porsaanliha (Suomi), suola, sokeri, silava, säilöntäaine (E250)), sipuli, suomalainen voi, rapsiöljy, maissitärkkelys, jodioitu suola, persilja, karamellisoitu sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, valkopippuri. Perunamuusi 160 g: Peruna, suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 612 kJ / 147 kcal
Rasvaa 10.3 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5.3 g
Hiilihydraattia 7.9 g
– josta sokereita 1.7 g
Ravintokuitua 1.1 g
Proteiinia 5.8 g
Suolaa 1 g
Laktoosia < 0,01 g g
Tallenna