logo
Open Close

Paneroitu kalaleike ja muusi

350 g, laktoositon
Paneroitu kalaleike muusin ja herneiden kera

Seitiä

Kotimaista perunaa

Kotimaista kermaa

Tilliä

Herneitä

”KIITOS! ihanan maukkaista aterioista! Tänään 14,5h työpäivän aikana lounaaksi meni kokkikartanon lohipasta, ai taivas kun hyvää, päivälliseksi just hotkasin kokkikartanon paneroidun kalapiffin muusilla, m m mmmm!!! Koronan kurittamat kiireiset työpäivät ei tunnu läheskään niin ankeilta kun tauko lähenee ja eväät on hyvät 🙂 Just tauolla kollega marisi että on hinnakasta, no ei ole! annokset on maukkaita ja sopivan kokoisia, nälkä lähtee aina eikä tarvi perään vetää askillista sisua että sais jälkimaun pois. Hinta-laatu suhde kohillaan, lisäksi tulee Hyvä mieli hyvästä ruoasta. Thx! Jatkakaa samaan malliin.”

– Piia
Tämän videon käsikirjoitti ja kuvasi Hugo itse.

Voinappivalinta

Kaikki maistuu paremmalle paneroituna. Ainakin tämä alaskanseitifilee on hyvää leivitettynä ja paistettuna. Vierellä kotimaisesta perunasta ja kermasta survottu muusi. Pakkauksesta löytyy myös tillivoinappi, joka sulaa mikrossa. Ai että herneetkin maistuvat voisulalla siveltyinä hyviltä.

Ainekset:

Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola. Paneroitu kalaleike 120 g: Alaskanseitifilee 65 % (Tyynimeri), auringonkukkaöljy, vesi, vehnäjauho, suola, hiiva. Herne 45 g: Herne 95 %, rapsiöljy, jodioitu suola. Tillivoi 15 g: Voi (Suomi), tilli, suola. / Tuote sisältää vastuullisesti pyydettyä kalaa. Saattaa sisältää ruotoja.

 

Kiitos, että valitsit mereneläviä, jotka täyttävät MSC:n maailman laajuiset kestävän kehityksen standardit. Yhdessä voimme suojella tulevaisuuden kalakantoja. www.msc.org/fi

MSC-koodi: MSC-C53621.

 

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 671 kJ / 161 kcal
Rasvaa 10.3 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4.4 g
Hiilihydraattia 10.5 g
– josta sokereita 1.5 g
Ravintokuitua 1.1 g
Proteiinia 6.2 g
Suolaa 0.9 g
Laktoosia <0.01 g