logo
Open Close

Paneroitu kalaleike ja muusi

350 g, laktoositon
Paneroitu kalaleike muusin ja herneiden kera

Seitiä

Kotimaista perunaa

Kotimaista Valio® kermaa

Tilliä

Herneitä

”KIITOS! ihanan maukkaista aterioista! Tänään 14,5h työpäivän aikana lounaaksi meni kokkikartanon lohipasta, ai taivas kun hyvää, päivälliseksi just hotkasin kokkikartanon paneroidun kalapiffin muusilla, m m mmmm!!! Koronan kurittamat kiireiset työpäivät ei tunnu läheskään niin ankeilta kun tauko lähenee ja eväät on hyvät 🙂 Just tauolla kollega marisi että on hinnakasta, no ei ole! annokset on maukkaita ja sopivan kokoisia, nälkä lähtee aina eikä tarvi perään vetää askillista sisua että sais jälkimaun pois. Hinta-laatu suhde kohillaan, lisäksi tulee Hyvä mieli hyvästä ruoasta. Thx! Jatkakaa samaan malliin.”

– Piia
Tämän videon käsikirjoitti ja kuvasi Hugo itse.

Voinappivalinta

Kaikki maistuu paremmalle paneroituna. Ainakin tämä alaskanseitifilee on hyvää leivitettynä ja paistettuna. Vierellä kotimaisesta perunasta ja Valio® kermasta survottu muusi. Pakkauksesta löytyy myös tillivoinappi, joka sulaa mikrossa. Ai että herneetkin maistuvat voisulalla siveltyinä hyviltä.

Ainekset:

Perunamuusi 170 g: Peruna 68 % (Suomi), Valio® kerma (Suomi), vesi, jodioitu suola. Paneroitu kalaleike 120 g: Alaskanseitifilee 65 % (Tyynimeri), auringonkukkaöljy, vesi, vehnäjauho, suola, hiiva. Herne 45 g: Herne 95 %, rapsiöljy, jodioitu suola. Tillivoi 15 g: Voi (Suomi), tilli, suola. Tuote sisältää vastuullisesti pyydettyä kalaa. Saattaa sisältää ruotoja.

 

Kiitos, että valitsit mereneläviä, jotka täyttävät MSC:n maailman laajuiset kestävän kehityksen standardit. Yhdessä voimme suojella tulevaisuuden kalakantoja. www.msc.org/fi

MSC-koodi: MSC-C53621.

 

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 671 kJ / 161 kcal
Rasvaa 10.4 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4.4 g
Hiilihydraattia 10.6 g
– josta sokereita 1.5 g
Ravintokuitua 1.1 g
Proteiinia 6.2 g
Suolaa 0.9 g
Laktoosia <0,01 g