logo
Open Close

Nakkiperuna­muusi

700 g, laktoositon, gluteeniton
Nakkiperunamuusi

Snellmanin Kunnon kuoretonta nakkia

Kotimaista perunaa

Kotimaista voita

Kotimaista kermaa

Sipulia

”Tästä ei ”ykkösukon” ruoka parane. Kokkikartanon nakkiperunamuusi on maultaan ja suutuntumaltaan paras nakit ja muusi -annos, mitä olen syönyt. Ei huano, sanos’ vakkasuomalainenkin ja tarkoittaisi sanonnalla tosi hyvä, ellei paras. Nakkiperunamuusi-annos on helppo ja vaivaton lämmittää ja ateriasta rauhallisesti syötynä jää ”kuningasolo”. Kiitos hyvästä/hyvistä ruuista kokkikartanolaisille!”

-Pertti, Espoo

Isosti aineksia

Rakenne ratkaisee, siksi sen huomaa, kun ruoka on tehty oikeasta perunamuusista ja kunnon nakeista. Meidän nakkiperunamuusissa on näkyvästi ja maistuvasti Snellmanin Kunnon kuoretonta nakkia voihin ja kermaan tehdyn muusin seassa. Siitä vaan pistelemään ruokaa käkättimeen.

Ainekset:

Peruna 56 % (Suomi), Snellmanin Kunnon kuoreton nakki 23 % (porsaanliha (Suomi), naudanliha (Suomi), vesi, merisuola, glukoosi (maissi), hapettumisenestoaine (E300), mausteet (musta- ja valkopippuri), mausteuutteet (mm. paprika, chili, korianteri, muskottipähkinä), säilöntäaine (E250), aromit (vihannes ja liha)), suomalainen kerma, vesi, sipuli, suomalainen voi, jodioitu suola.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 688 kJ / 166 kcal
Rasvaa 12.4 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 6.1 g
Hiilihydraattia 9.1 g
– josta sokereita 1.5 g
Ravintokuitua 1.4 g
Proteiinia 4.6 g
Suolaa 1.1 g
Laktoosia <0.01 g