logo
Open Close

Metsästäjän­leike ja muusi

350 g, laktoositon
Metsästäjänleike, muusi ja uunijuureksia

Kotimaista Snellmanin porsaanlihaa

Kotimaista perunaa

Kotimaisia herkkusieniä

Kotimaista kermaa

Kotimaista maitoa

Kasviksia

”Nyt tulee kiitoksia. Aiemmin jo olen kehunut hampurilaisenne, mutta nyt on vuorossa ruoka-annokset. Olen syönyt niistä vasta metsästäjänleikkeen muusilla ja paneroidun kalaleikkeen muusilla, eikä kumpikaan tuottanut pettymystä. Yleensä valmisruuissa ei juurikaan ole makua, mutta näissä teidän tuotteissanne sitä todellakin on. Maistuvat ihan kotiruuilta. Siis suuri kiitos!”

-Eija, Teuva

Fileetä ja sieniä

Mureasta Snellmanin porsaanfileestä voi tehdä erinäisiä leikkeitä. Tämä on metsästäjänleike. Siinä on ohut leivitys ja rapea paistopinta. Vierellä on oikea perunamuusi ja rapeita uunijuureksia. Mutta metsästäjänleikkeen siitä tekee sienikastike.

Ainekset:

Perunamuusi 130 g: Peruna 68 % (Suomi), suomalainen kerma, vesi, jodioitu suola. Porsaanleike 100 g: Snellmanin porsaanfilee 90 % (Suomi), korppujauho (vehnäjauho), rapsiöljy, kananmuna, jodioitu suola, paprika, mustapippuri. Uunijuurekset 60 g: Porkkana, sipuli, palsternakka, siirappi, oliiviöljy, jodioitu suola, timjami, mustapippuri. Herkkusienikastike 60 g: Suomalainen kerma, suomalainen maito, tuore herkkusieni 25 % (Suomi), sipuli, vehnäjauho, suomalainen voi, jodioitu suola, mustapippuri, valkopippuri.

Ravintosisältö keskimäärin /100 g:

Energiaa 656 kJ / 157 kcal
Rasvaa 9.8 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3.7 g
Hiilihydraattia 9.1 g
– josta sokereita 2.3 g
Ravintokuitua 1.4 g
Proteiinia 7.5 g
Suolaa 1.0 g
Laktoosia 0.01 g