Mannapuuro
”Ruusuja teille: Mannapuuro – aivan tajuttoman hyvää! Se on jäänyt meidän perheeseen herkuksi.”
-Jaana, Helsinki
Suurenmoista
Mannapuuro on perinteinen herkku Suomessa ja naapurimaissa. Muualla sitä ei juuri tunneta, vaikka maun puolesta varmasti syytä olisi. Hyvä puoli on, että se sopii kaikille aterioille tai vaikka välipalaksi. Meidän mannapuuro tehdään kotimaiseen maitoon, kermaan ja voihin.
Ainekset:
Suomalainen maito, vesi, suomalainen kerma, mannasuurimo 7 % (vehnä (Suomi)), suomalainen voi, jodioitu suola.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 532 kJ / 128 kcal |
Rasvaa | 9.1 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 5.4 g |
Hiilihydraattia | 8.4 g |
– josta sokereita | 3.5 g |
Ravintokuitua | 0.3 g |
Proteiinia | 3.1 g |
Suolaa | 0.7 g |
Laktoosia | <0,01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.