Mango-chilibroileria riisillä
”Pidän erittäin paljon chilistä sekä mangosta, joten tämä on aivan ihana yhdistelmä patamuodossa!”
-Annika, Nokia
makua pataan Mangosta ja chilistä
Kermaisessa mangokastikkeessa haudutettu broileri saa sopivasti potkua chilistä. Tämäkin kastike me tehdään itse keiteltyyn kanaliemeen.
Mangososeella ja chilirouheella maustetussa kastikkeessa on runsaasti (35%) kotimaista broilerin fileesuikaletta ja kaverina on riisiä. Ateria on sillä valmis.
Ainekset:
Mango-chilibroilerikastike 160 g: Broilerinfilee 35 % (Suomi), kanaliemi (vesi, luullinen broilerinliha, palsternakka, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), suomalainen kerma, mangosose 6 % (mango 82 % (muu kuin EU), vesi), sipuli, suomalainen voi, maissitärkkelys, sitruunapyre, chili, jodioitu suola, inkivääri, paprika, sokeri, madras curry (korianteri, kurkuma, sarviapila, cayennepippuri, juustokumina, fenkoli, mustapippuri), valkosipuli, kurkuma, mustapippuri. Riisi 140 g: Vesi, riisi, jodioitu suola. Tuote saattaa sisältää luuta.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 584 kJ / 139 kcal |
Rasvaa | 4.4 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 2.5 g |
Hiilihydraattia | 17.4 g |
– josta sokereita | 1.4 g |
Ravintokuitua | 0.8 g |
Proteiinia | 7.4 g |
Suolaa | 0.8 g |
Laktoosia | <0.01 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.