Lihakaalilaatikko
”Lihakaalilaatikko on aivan taivaallisen hyvää! Yhtä hyvää kuin mummun tekemä. Ihanaa, että teiltä löytyy laaja valikoima laktoosittomia ja gluteenittomia laatikoita. Teidän valmisruuat on oikeasti kuin kotona tehtyjä ja sellaisia, mitkä maistuvat aina. Ei tarvitse kiireisen yrittäjän nähdä päivällä nälkää! 😍”
-Tuija, Sastamala
Ripaus meiramia
Tätäkin perinteistä herkkua tulee ihan liian vähän kotona uunissa hauduteltua. Onneksi meillä on uuneja, joista tätä saa valmiina. Tässä arkiruuassa maistuu Snellmanin suomalainen naudan- ja porsaanliha. Pienen, mukavan makeuden laatikkoon tuo siirappi. Kannattaa muistaa kylmähyllyllä tämäkin.
Ainekset:
Valkokaali 47 % (Suomi), vesi, Snellmanin naudan- ja sianliha 20 % (Suomi), sipuli, riisi, siirappi, porkkana, jodioitu suola, mausteet (paprika, kirveli, meirami, sipuli, porkkana, lipstikka, mustapippuri), sokeri, rapsiöljy.
Ravintosisältö keskimäärin /100 g:
Energiaa | 480 kJ / 114 kcal |
Rasvaa | 4.5 g |
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja | 1.6 g |
Hiilihydraattia | 12.8 g |
– josta sokereita | 4.9 g |
Ravintokuitua | 1 g |
Proteiinia | 5.2 g |
Suolaa | 1.1 g |
Laktoosia | 0.0 g |
Joko ehdit kokeilla?
Kerro meille somessa @kokkikartano.